opc_loader

Wie zijn wij?
Wij leveren al 50 jaar woonaccessoires aan diverse woon- en interieurwinkels en richten ons op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten, Displays en Decoraties. Je vindt onze producten bij verschillende verkooppunten onder onze merknaam "Initials.  Alle bestellingen lopen uitsluitend via deze verkooppunten, die je kunt vinden op onze algemene website. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment woonaccessoires en uitstekende service. Bekijk ons collectieboek ter inspiratie. 

Showroom
De showroom van HAANS Lifestyle is gevestigd in "DE WOONINDUSTRIE" Nieuwegein en is ingericht en bestemd voor de zakelijke klant. De showroom geeft een compleet beeld van ons totale assortiment. Je zult verrast worden door de HAANS Lifestyle producten in een mooie setting samen met de Passe Partout meubelen, genaamd: “Home Stories”. Kom als consument langs op één van de speciale consumentendagen. 
 

Onze merken
De "Initials" collectie is door ons ontworpen en geselecteerd. Gemaakt onder ons toezicht en alles met de hand geproduceerd. We blijven continu nieuwe producten ontwikkelen en introduceren. Daarnaast zijn we er trots op dat we het verlichtingsmerk Schema uit de Filipijnen exclusief in Europa verkopen.