opc_loader

Over Ons
HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment en uitstekende service. We blijven nieuwe producten ontwikkelen en introduceren.
U vindt onze producten bij verschillende dealers onder de merknaam "Initials. Onze dealers kunt u vinden op de algemene website.
Wij leveren al 50jaar woonaccessoires aan diverse woonwinkels. Op deze manier komen de woonaccessoires bij de consumenten terecht.
​Vanaf heden bieden wij onze dealers ook een podium met toegang tot onze online webshop om de klanten ook online te bedienen. Echter kunt u als consument niet online bestellen. 

De bestellingen lopen via de dealers. 

De showroom van HAANS Lifestyle is gevestigd in "DE WOONINDUSTRIE" Nieuwegein in de basis ingericht voor de zakelijke klant. De showroom geeft een compleet beeld van ons assortiment.
Je zult verrast worden door de HAANS Lifestyle producten in een mooie setting samen met Passe Partout genaamd: “Home Stories”.
Komt u als consument langs op een van de speciale consumentendagen vraag in onze showroom dan naar ons collectieboek om de complete collectie mee naar huis te nemen voor uw inspiratie. 
 

Onze merken
De "Initials" collectie is door ons ontworpen en geselecteerd, gemaakt onder ons toezicht en alles met de hand geproduceerd.
Daarnaast zijn we er trots op dat we een extra Lighting-collectie van de Filipijnen hebben en verkopen we het merk Schema exclusief in Europa.